För dig som vill göra skillnad för människor hälsa i många dimensioner

Utbildningar inom energimedicin

Energimedicinterapeut - Energimedicinens Årshjul - Energimedicin i business

En 2-årig yrkesutbildning

Energimedicin terapeut

En 2-årig utbildning i energimedicin som ger terapeuten kunskap i energimedicin och terapeutiska tekniker
att arbeta med frigöra människors mentala, fysiska, känslomässiga eller energimässiga blockeringar.


Energimedicinen som ingår i utbildningen utgår från shamansk visdom och läkekonst.

 

Utbildningen är strukturerad och djupgående för att ge en stabil kunskapsgrund och kvalificerad klinikträning, vilket  ger en ovärderlig kompetens och trygghet att arbeta som terapeut.

 

Plats: utbildningen hålls i norrförort till Göteborg.
Vissa moduler  hålls på distans.
Kvaliteten, innehållet och utbytet är detsamma online - och stärker dessutom snabbare den enskildes färdigheter att arbeta med energimedicin på distans.

4 månaders utbildning

Energimedicin
i business

Ett 4 månaders utbildnings- program där du utvecklas och utmanas att Skapa Alignment och FLOW från din intention och vision - för hållbara, mätbara och magiska resultat i din business!

 

Utbildningen består av fyra moduler där du får kunskap, övningar och material för att förverkliga visioner. Individuella coachande samtal ingår. Utbildningen skapar resultat genom att utgå från visdom inom energimedicinen och tillämpa det tillsammans med modern affärsutveckling. Efter utbildningen kan du med tydlighet, kraft och energi kommunicera vad du gör (tjänst/erbjudande) för vem (målgrupp), när du gör det du är allra bäst på och gillar som mest (diamanten) och prissätter det utifrån värdet du levererar. Du vet och skapar förutsättningar för hur du levererar resultat i toppklass (affärsutveckling) och agerar kraftfullt utifrån idé/mission, vision & intention – vilket ger dig energi och attraherar kunder.
 
Upplägg
Varje modul startar med en heldagsutbildning online via Zoom, som introducerar modulens innehåll, kunskap och övningar. Individuellt arbete sker sedan utifrån övningar och material för att omsätta och utveckla det egna arbetet. Inspiration, utveckling och utbyte mellan utbildningsdeltagarna skapas för bästa resultat.

Månad, kvartal eller år

Energimedicinens Årshjul

Återknyt kontakten med naturen, Moder Jord, Universum och din själ
genom att följa energi-medicinens årshjul 
och dess naturliga rytm.

 

För balans, harmoni, energi, glädje, frihet, ljus, kärlek och magi i livet.

 

Kom hem till dig själv.

Hela du.


Energimedicinens Årshjul

Välkommen till ett årshjul där vi tillsammans följer naturens rytm och fyller på med kunskap, inspiration för att stärka kontakten med naturen inom och utom oss. 

 

Årshjulet innehåller månatliga träffar via zoom, individuella samtal med Lina Lanestrand för personlig och andlig utveckling liksom praktiska övningar för vardagen och gemenskap på fb-sida.
Med årshjulet möts vi och firar, reflekterar och hedrar året och dess rytm TILLSAMMANS.
Precis som människor har gjort i tusentals år. 

 

Ett år, ett kvartal
eller en månad

Du kan anmäla dig till ett helår med Årshjulet, för ett år, kvartal eller månad. Nästa insläpp sker vid vintersolståndet.