Mentorprogram
som gör kraftfull skillnad


För dig som önskar fördjupa 
din personliga och
andliga utveckling,
för att gå från ord till handling.

 

 

 

 

 

 

 

 

För dig som vill komma vidare i din utveckling

Mentorprogrammen riktar sig till dig som vill nå djupare och med kraft
skapa transformation i ditt liv - både privat och professionellt.

 

Ett mentorprogram med Lina Lanestrand innebär en session (energimedicin och transformativ coachning) per månad under 3 eller 6 månader och individuellt anpassade övningar, ceremonier, material/böcker och uppgifter
för din utvecklingsprocess.

 

Upplägget utgår helt från dina behov och önskemål där vi initialt rensar blockeringar på fysisk, känslomässig, mental, själslig och energimässig nivå för att frigöra dig så att du kan vara den du är, vara i kontakt med din själ och din livsväg,
för att förverkliga dina drömmar och visioner.

Tre månader

Det här är programmet för dig som vill komma vidare och skapa en varaktig förändring som
ger effekt i ditt liv.

 

Du kanske vill släppa stress, bli fri från återkommande problem, skapa genomslag i din business, bli tryggare och starkare som ledare, finns din själ och din livsväg, göra skillnad för andra, skapa ditt drömliv eller leva i goda relationer. 

 

Under mentorprogrammet lyfter du det som är viktigast för dig att få hjälp med och du får utöver sessionerna rekommendationer och vägledning till sådant som kan främja din transformation. Du får möjlighet att få stöd i uppföljningen av din förändring - så att du går från problem till möjligheter och från ord till handling.

 

I programmet ingår sessioner med shamansk healing, soul retrieval och transformativ coaching.

 

En längre session på 2h och två kortare sessioner på 1 h ingår i programmet liksom individuell feedback på individuellt anpassade övningar, uppgifter och ceremonier. 


Pris: 7.000:-

Ett halvår

Det här är programmet för dig som vill komma vidare och fullt ut finns dig själv och följa din själs väg.

Du vill leva dina drömmar och
skapa varaktig förändring som
​ger effekt i ditt och andras liv. 
Du är beredd att göra det som krävs för att hitta hem till dig själv och må bra på riktigt.

 

Du kanske vill släppa stress, bli fri från återkommande problem, skapa genomslag i din business, bli tryggare och starkare som ledare, finns din själ och din livsväg, göra skillnad för andra, skapa ditt drömliv eller leva i goda relationer. 

 

Under mentorprogrammet lyfter du det som är viktigast för dig att få hjälp med och du får utöver sessionerna rekommendationer och vägledning
på sådant som kan främja din transformation. Du får möjlighet att få stöd i uppföljningen av din förändring - så att du går från problem till möjligheter och från ord till handling.

 

I programmet ingår sessioner med shamansk healing, soul retrieval, transformativ coaching Upper journeys och Destiny Retrieval.

 

Två längre sessioner på 2h och fyra kortare sessioner på 1 h ingår i programmet liksom individuell feedback på individuellt anpassade övningar, uppgifter och ceremonier.. 

 

Pris: 13.000:-

Ceremonier

Ett skräddarsytt program med ceremonier kan läggas upp på tre, sex eller tolv månader där du möter Lina under ceremonier utifrån dina behov och önskningar.

 

Ceremonier bidrar till kraftfull transformation bortom det logiska sinnets begräsningar och hjälper dig att öppna upp för livets magi.

 

I praktiken innebär det att släppa problem och hinder för att låta drömmar och visioner förverkligas, utifrån din själ och en samverkan med Moder Jord och Universum.

 

Ceremonier som kan ingå
kan handla om

* eld * vatten * jord * träd *

* nymåne * fullmåne *

* vår- och höstdagjämning *
* vinter- och sommarsolstånd *
* solen * stjärnor *
 

Se livets storhet i dig. Känn din storhet.

Fyll ut hela din plats i dig och på jorden.

Släpp sedan. Överlämna dig och storheten.

Ty den är inte din, den tillhör livet självt.

Så se och upplev din storhet för att överlämna den.

Det är så din storhet befriar dig.

Lina Lanestrand