För dig som vill bli inspirerad att följa din själ, stärka din intuition
och fördjupa kontakten med livets visdom

Bloggtexter, bilder och citat
för inspiration

Lyssna inåt, till din själ - den för dig hem, till dig.

Välkommen att möta dig själv i höstmörkret.
 

För drygt ett halvår sedan gav jag mig själv utrymme att gå inåt, för att möta mörkret. Jag öppnade mig för att se och känna det jag undvek, glömt och gömt inom mig. Jag bjöd in mörkret att visa sig och öppnade mig för att gå djupt djupt inåt. Jag tillät mig att brista i allt som rev inom mig. Jag fann starka rädslor i botten av mig själv. Jag mötte dem. Kände dem. Bejakade dem. Inte för att förändra eller fixa något. Utan för att vara hela jag.

 

Magin som följde är bortom orden. Mörkret öppnade upp för skatten. Gården lades ut som kommande försäljning, dagen efter mötet med mitt djupaste mörker. Vi visste direkt att Det va gården vi hade väntat på och lade bud. Vi fick liksom ett annat par gå på förhandsvisning och sex dagar senare (efter 36timmars budgivning) skrev vi kontrakt. Gården blev vår och sedan dess är inget sig likt. Vi har kommit hem.

 

Men jag har svårt att i mitt innersta ta emot allt som gården, naturen, djuren och livet bjuder på. Något inom mig värjer sig, vrider sig. Räds lyckan och den förverkligade drömmen. Och nu känner jag kallet igen. Mörkret kallar mig. Att än en gång gå djupare inåt. Att möta den djupaste rädslan som nu blockerar mig. Den rädslan jag gömt och inte ens vet vad den är. Så jag tackar, säger ja och välkomnar mörkret. Jag går medvetet inåt. Morgon och kväll. Ger mig tid. Trots alla väntande sysslor så ger jag mig tid. Att stanna upp. Gå inåt. Utan agenda. Utan vetskap om vad jag möter. Jag överlämnar mig.
Jag välkomnar djupet, mörkret och livets källa.

 

Vill du utforska djupet av dig, dina känslor, din själ och ditt innersta?
På söndag den 31 oktober bjuder jag in dig till mörkret. Jag håller en kort introduktion och guidar sedan en djupt läkande meditation, i mötet med mörkret.


Anmäl dig till den guidade meditationen här